Η LUKOIL κερδίζει το MB-Approval 229.71

H LUKOIL LUBRICANTS γίνεται η μια από τις 2 εταρείες παγκοσμίως που αποκτάει έγκριση ΜΒ 229.71 με το #LUKOILGENESISSPECIAL MC 0W-20 για τους νέους κινητήρες της Μερσεντές!

Βιέννη, Φεβρουάριος 2017.
Για την LUKOIL η καινοτομία των προϊόντων της είναι στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων της. Η τελευταία καινοτομία της στον τομέα των λιπαντικών είναι ένα νέο λάδι κινητήρα, το LUKOIL GENESIS ΕΙΔΙΚΕΣ MC 0W-20. Αυτό το ειδικό λάδι αναπτύχθηκε για τη νεότερη γενιά των κινητήρων από τη Mercedes-Benz και έχει κερδίσει MB-Approval 229.71.

Ο κ Oleg Tolochko, Διευθύνων Σύμβουλος της LUKOIL Λιπαντικά Ευρώπη, βλέπει το νέο προϊόν ως ένα λογικό βήμα στην επιδίωξη της στρατηγικής της εταιρείας:. «Η νέα διευρυμένη εγκατάσταση μας στη Βιέννη δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε νέα προϊόντα. Η κατηγορίες LUKOIL GENESIS των premium λιπαντικών μας,  πληρούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες και να μας κατατάσει ανάμεσα στους αξιόπιστους συνεργάτες για τους παγκόσμιους κατασκευαστές premium αυτοκινήτων. το MB-Approval είναι η καλύτερη απόδειξη γι ‘αυτό.”

Να σημειωθεί πως η LUKOIL είναι ένας από τους δύο μόνο κατασκευαστές λιπαντικών που έχουν αποκτήσει MB-Approval 229.71.